E-bikes

Elektrische fietsen

Een E-Bike is een tweewieler die naast de gewone fiets extra elektrische ondersteuning biedt, een elektrische fiets makkelijk gezegd. Hierdoor kost het minder energie als u onderweg bent. Ook is het fietsen berg opwaards aanzienlijk lichter. Graag de auto iets vaker laten staan en schoner onderweg? Of gewoon graag net iets gemakkelijker op het werk? Dan biedt een elektrische fiets, ook wel E-Bike genoemd, zeker uitkomst!

Bekijk ook onze Elektrische Scooters en Elektrische Bromfietsen

Zelf een E-Bike aanschaffen?
Het aanschaffen van een E-Bike is niet altijd een even makkelijke beslissing. Wilt u graag een achter-, midden- of vooraandrijving? En wat moet het minimale bereik zijn van uw nieuwe rijwiel?

Graag helpen wij u om een zo goed mogelijke keuze te maken. Kijk hieronder voor een impressie van ons assortiment. U kunt meer van onze modellen op onze facebook pagina vinden maar natuurlijk kunt u het beste even bij ons langs komen voor persoonlijk advies.

Ook voor elektrische occassions kijkt u op onze facebook pagina. Meer weten? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje in onze winkel!

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag*
9:00 tot 12:30
13:30 tot 18:00

Zaterdag
9:00 tot 17:00

Telefoon:
074 – 291 78 75
Email:
info@damhuishengelo.nl

*Vergeet niet dat wij pauzeren tussen de middag!

Bekijk ook: